DIN ORAȘUL CARE A DAT LUMII UNELE DINTRE CELE MAI REZILIENTE CAMIOANE ȘI TRACTOARE.

Situat în inima Transilvaniei, un oraș cu o lungă tradiție în fabricarea rulmenților (URB), compania noastră este specializată în proiectarea, fabricarea și distribuirea de role și rulmenți de înaltă calitate pentru echipamente de manipulare.
Folosind cunoștințe străvechi, împreună cu tehnologia de ultimă oră, echipa noastră de specialiști poate materializa orice proiect, mare sau mic, care necesită role de precizie personalizate. Calitatea înaltă și prețurile competitive vă vor încuraja să încercați produsele noastre, iar serviciul nostru impecabli de relații cu clienții vă va face să reveniți.
În cazul în care produsul pe care îl căutați nu este în stoc, suntem fericiți să ne sprijinim clienții prin fabricarea comenzilor cu volum redus și arătând o mare flexibilitate în termenii de livrare în funcție de volumul de produse necesare.
CE FACEM

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Greutatea întregii lumi stă pe umerii noștri și se simte ușoară precum o pană.
Livrăm cele mai bune piese aftermarket și depunem constant eforturi pentru a face solicitările specifice cu cerințele clienților noștri. Numărul nostru mare de ingineri este capabil să conceptualizeze și să proiecteze diferite solicitări privind durabilitatea, funcțiile, rezistența și multe alte variabile ale pieselor. Toate acestea vin cu garanțiile noastre de siguranță, susținute de mai multe standarde ISO pe care produsele noastre le trec înainte de a ajunge pe piață.
Avem în vedere un viitor în care jucăm un rol major pe piața internațională a pieselor de schimb pentru stivuitoare. În timp ce piesele pe care le proiectăm par să nu se schimbe mult în timp în ceea ce privește materialele și specificațiile, îmbunătățirile pe care inginerii noștri le-au adus spun o altă poveste. Inovația este inevitabilă și intenționăm să fim în fruntea ei. Concentrarea pe un câmp atât de îngust precum stivuitoarele este o asigurare că producția noastră este de înaltă calitate.
brochure_A4_ROK_web_preview
DE CE NOI

COLABORAREA CU ROK

Rolele și rulmenții noștri de înaltă calitate servesc ca înlocuitori pentru cele mai populare mărci de stivuitoare din lume. Deoarece folosim oțel de întărire sau de îmbunătățire, precum și standardele ISO cerute pentru aceste tipuri de piese, calitatea acestora este foarte similară cu cea a produselor OEM. De asemenea, producem lucrări personalizate în rulaje foarte mici (începând de la patru bucăți), ceea ce facilitează clienților noștri să achiziționeze volume mici la un cost de producție relativ mic.
ROK-Icon-Low-Price

PREȚURI MICI

Întotdeauna prețuri mici și calitate înaltă.

Forklift parts

COMENZI MICI

Posibilitatea plasării de comenzi mici.

ROK-Icon-Fast-Delivery

LIVRARE RAPIDĂ

Facem tot posibilul să livrăm comanzile cât mai repede.

ROK-Icon-Smart-Engineering

INGINERIE

Experții noștri sunt mereu pregătiți să dezvolte piese personalizate.

ROK-Icon-ISO-Standards

STANDARDE ISO

Standardele ISO obligatorii sunt îndeplinite pentru toate produsele noastre.

GATA PENTRU O PROVOCARE

AI O ÎNTREBARE?

Ne-ar plăcea să aflăm cum te putem ajuta!