INFORMAȚII DE FABRICAȚIE

ROK vinde piese originale?

Referințele OEM sunt pur orientative și nu implică faptul că piesa este originală de la producătorul mașinii. Toate produsele noastre sunt proiectate exclusiv la Brașov, România, pe baza proiectelor de fabricație create de-a lungul timpului de echipa noastră de ingineri.

Din ce tip de material sunt făcute piesele ROK?

Conform DIN1.7131 / BS EN 10084, pentru procesul de fabricație a produselor noastre folosim oțel forjat SAE 52100, în mod special 42MoCr4 îmbunătățit cu 16Mn, cu un tratament termic care asigură o duritate de ~ 56-60HRC.

Piesele ROK îndeplinesc cerințele pentru anumite standarde?

Produsele ROK sunt fabricate în Comunitatea Europeană conform standardelor DIN620. Toleranțele și parametrii respectă standardele ISO76 și ISO281. Controlul calității se realizează folosind instrumente de precizie de ultimă oră, conform standardului ISO9001.

Cât durează procesul de fabricație?

Termenul de livrare standard este de 10 zile lucrătoare, dar poate varia în funcție de cantitatea solicitată.

ROK ține stocuri pentru anumite produse?

ROK nu ține de obicei stocuri. Cu toate acestea, dacă un client solicită în mod repetat aceleași produse, vom organiza un stoc pentru acele piese particulare, pentru a reduce timpul de livrare cât mai mult posibil.

ROK oferă garanție pentru produsele lor?

Perioada de garanție va fi limitată la o perioadă de 6 (șase) luni. Vă garantăm că toate produsele oferite spre vânzare sunt în condiții perfecte de funcționare în momentul în care părăsesc depozitul nostru. ROK nu își asumă nicio responsabilitate pentru cazurile în care aceste piese sunt montate pe / în mașini defecte.

INFORMAȚII DESPRE COMANDĂ, PLATĂ ȘI LIVRARE

Cum comand?

Pentru comenzi, vă rugăm să ne contactați la [email protected] sau să ne trimiteți un mesaj prin intermediul formularelor noastre de contact / solicitare.

Există o cantitate minimă pentru comandă (MOQ)?

Solicităm o cantitate minimă de 2 bucăți pentru lansarea comenzilor în producție. Prețurile produselor noastre pot varia în funcție de cantitățile solicitate.

Cum este livrarea organizată?

Opțiunea standard de livrare se face prin TNT Economy Express, care durează de la 3 la 6 zile. La cererea clientului, putem organiza livrarea cu un curier preferat ales de el.

Cum se efectuează plățile?

Solicităm noilor clienți să facă plata în avans prin transfer bancar. Produsele comandate vor fi lansate în producție numai după ce vom primi confirmarea de plată a clientului.

Cine plătește costurile de livrare?

Costul transportului va fi specificat pe factura pe care o emitem și va fi suportat integral de către client.

TVA?

Nu se vor adăuga taxe dacă compania clientului este înregistrată în Comunitatea Europeană. Cu toate acestea, dacă clientul este o persoană fizică, se va adăuga la factură 19% TVA din valoarea totală a comenzii.

GATA PENTRU O PROVOCARE

AI O ÎNTREBARE?

Ne-ar plăcea să aflăm cum te putem ajuta!